Autor
Jastrzębski, Witold
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Tytuł
Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne,
UKD
640.2+640.43/.44].002.5(075.3):641.5.06(075.3)
Hasła przedmiotowe
Gastronomia urządzenia podręcznik szkolny
Żywność technologia urządzenia.
Żywność technologia urządzenia podręcznik szkolny
Żywność technologia urządzenia podręcznik szkolny
Gastronomia urządzenia podręcznik szkolny
Podręczniki dla szkół zawodowych
Informacje dodatkowe
Bibliogr. s. 278-[279]. Bibliogr. s. 278-[279].
Dla kl. I i II technikum, zawód technik żywienia oraz technik żywienia i gospodarstwa domowego, także dla policealnego studium zawodowego.
Słowa kluczowe
podręcznik,
080
%a 640.2+640.43/.44].002.5(075.3):641.5.06(075.3)
100
%a Jastrzębski, Witold
245
%a Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych /
260
%a Warszawa :
%b Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne,
%c 1999.
300
%a 278, [1] s. :
%b fot., rys., wykr. ;%b fot., rys., wykr. ;%b fot.,rys.,wykr. ;%b fot.,rys.,wykr. ;
%c 20 x 21 cm.
504
%a Bibliogr. s. 278-[279].%a Bibliogr. s. 278-[279].
521
%a Dla kl. I i II technikum, zawód technik żywienia oraz technik żywienia i gospodarstwa domowego, także dla policealnego studium zawodowego.
650
%a Gastronomia
%x urządzenia
650
%a Żywność
%x technologia%x urządzenia.
650
%a Gastronomia
%v podręcznik szkolny
%x urządzenia
650
%a Żywność
%v podręcznik szkolny
%x technologia%x urządzenia
650
%a Gastronomia
%v podręcznik szkolny
%x urządzenia
650
%a Żywność
%v podręcznik szkolny
%x technologia%x urządzenia
655
%a Podręczniki dla szkół zawodowych
710
%a Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne