okładka

Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych

Jastrzębski, Witold, Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne

Rok wydania: 1999.

Gastronomia urządzenia podręcznik szkolny, Gastronomia urządzenia, Żywność technologia urządzenia., Żywność technologia urządzenia podręcznik szkolny, Żywność technologia urządzenia podręcznik szkolny, Gastronomia urządzenia podręcznik szkolny, Podręczniki dla szkół zawodowych

dostępne:

1 z 1

Autor
Jastrzębski, Witold
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Tytuł
Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych
ISBN
83-02-07120-X
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne,
Rok wydania
1999.
Numer wydania
Wyd. 7 zm.
Objętość
278, [1] s. :
Rozmiary
20 x 21 cm.
UKD
640.2+640.43/.44].002.5(075.3):641.5.06(075.3)
Hasła przedmiotowe
Gastronomia urządzenia podręcznik szkolny
Gastronomia urządzenia
Żywność technologia urządzenia.
Żywność technologia urządzenia podręcznik szkolny
Żywność technologia urządzenia podręcznik szkolny
Gastronomia urządzenia podręcznik szkolny
Podręczniki dla szkół zawodowych
Informacje dodatkowe
Bibliogr. s. 278-[279]. Bibliogr. s. 278-[279].
Dla kl. I i II technikum, zawód technik żywienia oraz technik żywienia i gospodarstwa domowego, także dla policealnego studium zawodowego.
Słowa kluczowe
podręcznik,
020
%a 830207120X
080
%a 640.2+640.43/.44].002.5(075.3):641.5.06(075.3)
100
%a Jastrzębski, Witold
245
%a Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych /
250
%a Wyd. 7 zm.
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, %c 1999.
300
%a 278, [1] s. : %b fot., rys., wykr. ;%b fot., rys., wykr. ;%b fot.,rys.,wykr. ;%b fot.,rys.,wykr. ; %c 20 x 21 cm.
504
%a Bibliogr. s. 278-[279].%a Bibliogr. s. 278-[279].
521
%a Dla kl. I i II technikum, zawód technik żywienia oraz technik żywienia i gospodarstwa domowego, także dla policealnego studium zawodowego.
650
%a Gastronomia %x urządzenia
650
%a Żywność %x technologia%x urządzenia.
650
%a Gastronomia %v podręcznik szkolny %x urządzenia
650
%a Żywność %v podręcznik szkolny %x technologia%x urządzenia
650
%a Gastronomia %v podręcznik szkolny %x urządzenia
650
%a Żywność %v podręcznik szkolny %x technologia%x urządzenia
655
%a Podręczniki dla szkół zawodowych
692
%x podręcznik,
710
%a Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
920
%a 83-02-07120-X

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: 26024
Sygnatura: 23627 cz 64
Status: Do czytelni

Najczęściej wypożyczane